Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
DRAŽEN ZEČIĆ
BIJELO DUGME
CRVENA JABUKA
OPĆA OPASNOST
PARNI VALJAK
GORAN BARE & MAJKE
NOVI FOSILI
TEŠKA INDUSTRIJA
JELENA ROZGA
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
TONČI & MADRE BADESSA BAND
MATIJA DEDIĆ
RADE ŠERBEDŽIJA
LANA JURČEVIĆ
PRLJAVO KAZALIŠTE
JACQUES HOUDEK
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
MEJAŠI
BANG BANG
GATUZO
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
KLAPA CAMBI
QUASARR
MIROSLAV TADIĆ
HAL
MIROSLAV TADIĆ I RAMBO AMADEUS VEČERAS ZAGREBU PRIREĐUJU SVJETSKU PREMIJERU VEČERI GLOMAZNE POEZIJE
09.07.2014 MIROSLAV TADIĆ I RAMBO AMADEUS VEČERAS ZAGREBU PRIREĐUJU SVJETSKU PREMIJERU VEČERI GLOMAZNE POEZIJE
Miroslav Tadić, jedan od najboljih svjetskih gitarista udružit će snage sa svjetskim mega carom  Rambom Amadeusom, s kojim će večeras u sklopu scene Amadeo izvesti svjetsku premijeru "Večeri glomazne poezije".

"Među nama već mnogo godina postoji veliko uzajamno poštovanje pa smo željeli da vidimo kako bi naš neobični glazbeno-poetski spoj mogao funkcionirati. Imam puno vjere i entuzijazma za tu suradnju jer mislim da će ona iz nas izvući nešto što sami nikako ne bi mogli postići. Naš nastup na sceni Amadeo veoma nam je važan jer bit će to svjetska premijera tog projekta koji će se sigurno dalje stalno mijenjati i evoluirati", izjavio je Miroslav Tadić za portal Muzika.hr.

Zbog najavljenog lošeg vremena večerašnji koncert održati će se u muzeju Mimara umjesto u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja Gornjeg grada. Cijena ulaznice je 90 kuna.

Miroslav Tadić prošle godine objavio je sjajan instrumentalistički album na kojem se nalazi dvanaest prekrasnih skladbi, od Tadićevog autorskog materijala, preko obrada legendarnih pjesama Arsena Dedića, Zdenka Runjića, Petra Graše i Šarlo Akrobate, ali i tradicionalnih pjesama. Na albumu se nalaze fantastične instrumentalne obrade pjesama kao što su Dida moj, Ana je Ana, Odlazak, Picaferaj, Ona se budi, ali i autorska pjesma Mirina.

Album kupite u svim glazbenim trgovinama, na shop.crorec.hr (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=737015) i iTunesima (https://itunes.apple.com/us/album/id659747609), a preslušajte na Deezeru (http://deezer.com/fr/music/album/listen-6670304).

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved