Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
DRAŽEN ZEČIĆ
CRVENA JABUKA
PARNI VALJAK
GORAN BARE & MAJKE
NOVI FOSILI
OPĆA OPASNOST
TEŠKA INDUSTRIJA
JELENA ROZGA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
MLADEN GRDOVIĆ
DINO MERLIN
MARKIZ
DJEČACI
PRLJAVO KAZALIŠTE
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MAKSIM MRVICA
HARI RONČEVIĆ
KLAPA CAMBI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
PSIHOMODO POP
ADASTRA
VANNA
BORIS NOVKOVIĆ
SINIŠA VUCO
LETEĆI ODRED
KLAPA SV.FLORIJAN
MATE BULIĆ
MEJAŠI
NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI
BOSUTSKI BEĆARI
RADOJKA ŠVERKO
GIULIANO
QUASARR
MIROSLAV TADIĆ
TINA VUKOV
HAL
ŽIVO BLATO - LIVE IN ZAGREB 2012.
13.09.2012 ŽIVO BLATO - LIVE IN ZAGREB 2012.
Grupa "Živo blato" započinje s radom prije 15 godina, a 3 godine poslije (2000.) objavljuju album "Konac konca" koji mnogi kritičari, a pogotovo publika smatraju najboljim heavy metal albumom ikad snimljenim kod nas.
Od tad do danas kult benda "Živo blato" nezaustavljivo se širi, broj publike raste iz koncerta u koncert. A koncerata je sve više, što samo potvrđuje kako se prije 15 godina u Splitu rodila legenda.

Teme o kojima "Živo blato" pjeva su teme o kojima se ne priča, a svakako ne izravno i bez sustezanja kako to General Vasilij Mitu piše i pjeva. Kod njega nema zabranjene teme ni zabranjenih riječi. Publika taj i takav izričaj posebno cijeni i na koncertima Živog blata maksimalno sudjeluje te nošena energijom banda stvara uzavrelu atmosferu kojoj nitko ne može odoljeti.

Upravo zato, nakon 12 godina General Vasilij Mitu odlučio je objaviti koncertnu snimku na dvostrukom CD izdanju. Radi se o snimci koncerta koji je grupa održala u ožujku ove godine, u klubu In Bar u Zagrebu.

Na albumu nazvanom jednostavno "Live in Zagreb 2012" nalazi se 28 pjesama: tu su neizostavne legendarne pjesme s prvog albuma, te čak 6 novih, do sad neobjavljenih pjesama.

CD izdanje bogato je opremljeno knjižicom s Lupinovim portretima, fotostripom za Kasapa iz Đakova, te tekstovima svih pjesama.

Jedna od novih pjesama na ovom CD-u je "Kasap iz Đakova", koja je postala veliki hit od prvog izvođenja na koncertu. Za pjesmu je na koncertu snimljen i video broj koji možete premijerno pogledati danas u Vijestima CMC televizije u 19 sati, a odmah nakon toga i u internet premijeri na portalu Muzika.hr (www.muzika.hr).

Dvostruki CD Živo blato – Live In Zagreb 2012 potražite u svim trgovinama, a možete ga kupiti i online na shop.crorec.hr i iTunes.

Pjesmu "Kasap iz Đakova" preuzmite na: radio.crorec.hr

"Estrada
Ali ništa zato
Mi smo Živo Blato
Kompromisa nema
Istina naša je tema"

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved